Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw leegstaande woningen te presenteren en de verkoopkansen te vergroten? Wij hebben dé oplossing voor u!

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van verbluffende 3D-interieurimpressies op basis van uw foto’s. Met behulp van geavanceerde technologie kunnen wij een leegstaande woning / terras omtoveren tot een levendige, aantrekkelijke ruimte.

Door de leegstaande woning virtueel in te richten, kunnen we de verbeelding van potentiële kopers prikkelen en hen inspireren om een emotionele band met de woning te creëren.

Bovendien bespaart u met onze 3D-interieurimpressies tijd en kosten in vergelijking met traditionele stagingmethoden. In plaats van meubels fysiek te moeten plaatsen en te verplaatsen, kunnen wij verschillende stijlen en indelingen van de ruimte laten zien. Dit stelt u in staat om sneller en efficiënter uw woningaanbod te presenteren, terwijl u toch een indrukwekkende presentatie biedt aan geïnteresseerde kopers.

We staan klaar om uw foto’s om te zetten in verbluffende 3D-interieurimpressies die potentiële kopers zullen verrassen en overtuigen.

Hier onder een aantal voorbeelden van Voor en Na.
Schuif de pijltjes naar links en rechts om het effect te bekijken.

Franciscus Donderstaat 41 te Berkel en Rodenrijs

Franciscus Donderstaat 41 te Berkel en Rodenrijs

Baan 54h, Rotterdam

Baan 54h, Rotterdam

Anjelierstraat 1 Sneek Anjelierstraat 1 Sneek

Interieur Voor-Na