Virtual Reality

Virtual reality is een door computers gesimuleerde omgeving waar gebruikers worden ondergedompeld in een levensechte ervaring. Door 360 graden impressies, ontstaat een compleet beeld van de nieuwe situatie.

Kijk rond in de woning met de Samsung Gear of thuis met behulp van de cardboard in combinatie met een smartphone. Bij het opzetten van een VR bril wordt de gebruiker volledig afgesloten van de fysieke omgeving waarin deze zich bevindt. Zo ervaart uw klant de diepte en sfeer en zijn opties aan of uit te zetten. Hiermee maakt u uw toekomstige kopers of investeerders enthousiast en betrokken bij het project.

Bij de VR-tour voor web maken we een applicatie die op internet staat en ook geschikt is voor de cardboard VR brillen. De applicatie is te bekijken met pc, tablets of mobiel. Door een druk op een knop kan hij in cardboardmodus gezet worden waardoor hij in een kartonnen bril te bekijken is. De mensen gebruiken hiervoor hun eigen telefoon.

Direct in contact komen?

Onze diensten

Appartementen Groningen
Wandel door de woonkamer-keuken en kijk rond.

Woning Vermont

Virtual reality voor uw jacht presentatie

Met een virtual reality-bril kunt u door de ruimtes heen bewegen. Levering van volledig meeslepend en real-time visualisaties van vrijwel elke omgeving, voor inspirerende product ervaringen, training en verkoop toepassingen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van de MP 42 Vr van Jetten plaatsen

Virtuele Tour

Een Virtuele Tour voor een 360° beleving van nieuwbouwproject of -jacht. Op je PC, tablet of mobiel kan je in of rondom de woning bekijken en rondlopen, en eventuele opties van de woning.
Je geeft hiermee bezoekers de kans om de locatie online te bekijken, alsof ze er zelf daadwerkelijk aanwezig zijn.

“Samen een project tot leven brengen?
Ons aanbod brengt u verder, geschikt voor online en drukwerk.
Wij helpen u graag verder!”